Omarm waar Joop & Jeau de la Hity voor staat!

Waarom?

Omdat ook jij moet erkennen dat je teveel bezig bent met alles waar Joop & Jeau de la Hity een statement tégen maakt. Omdat je te weinig ‘niks’ doet. En omdat je niet te groot bent om dat te erkennen. Bovendien gun jij anderen datzelfde besef.

Wat betekent dat omarmen dan?

Je onderschrijft het belang van even niks doen en moeten. Voor jezelf. Naar anderen.

Hoe dan?

Gewoon door nu “Ja dat is ook zo” tegen jezelf te zeggen. Dat is al een mooie stap.
Bovendien kun je een groter statement maken voor jezelf en het volledig omarmen. Dan is er ook geen ontsnappen meer aan!

En wat moet ik dan doen?

Niks. Want Joop en Jeau de la Hity is niks. Nou ja… een naam, een statement en deze website.
Maar geen blogs, seminars, merchandise. Niks. Want daar gaat het nou net over. Over soms niks omarmen.
Je hoeft dus niks!

Wat krijg ik dan wel?

Jouw foto, naam en een door jou gekozen rol worden vermeld op de Wie-pagina op deze website. Die rol mag alles zijn wat jij wilt. Daarmee onderschrijf je dus jouw statement; naar jezelf en naar de wereld. En een rol hebben geeft de verantwoordelijkheid om die rol ook uit te oefenen…

Rol?! Wat voor rol?

Droom groot. Je hoeft er namelijk niks voor én mee te doen. Geen inspanningen, verwachtingen of verplichtingen. Het is niks en betekent niks. Maar je mag het wel zijn. Leuk hè?!
Je kunt dus leadzanger, commissaris, ster-spits, kantinejuffrouw, hoofdschilder, chef-kok, springtouw pro, etc. zijn. Go wild!! Het uitoefenen van die rol is in alle gevallen dus simpel: niks doen!

En dat is alles?

Zeker niet! Je mag jouw ‘rol’ vermelden op jouw LinkedIn-pagina en CV. Als ‘formeel’ gelover in niks. Dat levert mooie gespreksstof op en daar zijn die media nou net voor bedoeld. Je kunt dan uitleggen dat je hardwerkend en toegewijd bent aan je omgeving, familie, vrienden, werk. En soms ook bewust aan niks.

Oké. En nu?

Nu hoef je alleen maar te kiezen of je ‘niks’ omarmt.
Zo ja? Dan vul je hier het contactformulier in, vraag ik jouw foto op en plaats ik jouw foto plus functie… en klaar.
En dan begint de belangrijke en oneindige fase van het soms even niks omarmen. Let wel: soms! Anders word je lui hè.

Hoe doe ik dat dan?

Door op de momenten dat je eigenlijk op dat moment even niets hoeft, niet je telefoon te pakken of iets te gaan doen. Maar gewoon even bewust ‘niks’ te omarmen. Even chill, relaxed en ontspannen. Even genieten van ‘niks’. Ook ik moet er soms bewust aan denken. Maar het brengt me veel. Ik hoop jou ook. Niet omdat het kan, maar omdat het soms moet.